У било којој друштвеној мрежи то се може догодитиситуацију коју требамо избрисати наш налог и садржаје садржане у њему. Ако одједном размишљате како да избришете канал на Иоутубе-у, онда ће наш чланак помоћи да то урадите.

Не срезајте са рамена: уклоните или не избришите канал

Ако одлучите да избришете канал, онда запамтите,да ћете не само изгубити видео. Цела статистика канала такође нестаје. Изгубићете погледа, волите, претплатнике и њихове коментаре. Ако ваш канал има добру репутацију, боље је не избрисати, већ да је сачувате. Претпоставимо да желите да се вратите на посао са Иоутубе-ом, а онда ће све морати почети од нуле - преузимање канала, привлачење претплатника, промоцију рачуна.

Ако је то само у преузетим видео снимцима, онда,Можда је најбоље решење да промените поставке за приказивање садржаја и сакријете их од пратите очи. Такав радикални корак, како уклонити канал на Иоутубе-у, увек имате времена да учините.

како промијенити име ИоуТубе канала

Чувати репутацију и претплатнике

Са друге стране, брисање канала може битије повезан са промјеном активности. На примјер, пре него што сте прегледали козметику, а сада сте одлучили да започнете уметање на дрвету, снимите овај видео, а стари канал ће заувек бити заборављен. У том случају не можете сакрити само старе видео записе, већ такође променити име на каналу како бисте га потпуно посветили новој лекцији. Тако ћете сачувати све статистике. Али имајте на уму да ово неће бити врло поштено у односу на претплатнике који су дошли на ваш канал због почетне теме. Бар их морате упозорити да размишљате о томе како промијенити канал. На Иоутубе-у, ако сте довољно харизматични као блогер, најтраженији претплатници остају код вас, упркос промјенама - прије свега, привлачите их као особу. Али прво морате научити још неколико чињеница о свим променама на каналу.

Како могу да променим име канала Иоутубе и шта може да се деси?

Важна тачка за коју морате да се окренетепажњу, ако ипак одлучите да промените име. Ваш Иоутубе налог је повезан са Гоогле+ налогом, а ако промените име канала, ваше име ће се променити у свим другим услугама са "Гоогле". Зато будите спремни за чињеницу да се промене у Иоутубе-у не могу избјећи - и друге услуге ће бити погођене. Можда је ова чињеница која гура блогере да траже одговор на питање како избрисати канал на Иоутубе-у, уместо да га једноставно преименујете.

Добра вест је да постоји решењепутања која вам омогућава да промените име канала на ИоуТубе-у без икаквог мапирања на друге услуге. Да бисте то урадили, потребно је да направите страницу бренда у Гоогле-у и повежете свој канал са њим.

Исти низ акција, у редуда промените име, врло једноставно. Идите на картицу "Мој канал", а затим кликните на икону зупчаника. Отвара се прозор са основним подешавањима канала. Одавде морате кликнути на везу "Поставке налога". У опцијама Пречице, изаберите картицу Опште, а затим кликните на везу "Измени у Гооглеу" поред фотографије вашег профила. Отвориће се страница Гоогле+ за промену вашег имена. Након промене имена, кликните на "ОК".

како промијенити канал на ИоуТубе

Како уклонити канал на Иоутубе-у: корак по корак

Да бисте дошли до опције брисања канала,прођите кроз цео разговор из претходног одељка: "Мој канал" - "Подешавања" - "Подешавања налога" - "Опште информације". Поред фотографије на профилу налази се још један натпис - "Напредно", који треба да кликнете. Коначно, на дну странице налази се дугме "Избриши канал".

како избрисати канал на ИоуТубе

Након притиска на систем за потврду,унесете своје податке, то је пријава и лозинку, да бисте били сигурни да је ово заиста ваша одлука, а не интриги уљеза. Након потврде, канал ће бити избрисан, али неко време ће се ваши видеоови појавити у систему, јер се то не дешава одмах.

</ п>